Chiara Seabrooke

2013-12-27
23:25:15

Såååå nära nu!
Jag har äntligen kommit till den punkten jag känner ÄNTLIGEN ser jag ljuset i tunneln. Det är nämligen så att imorgon blir jag beundrad med fisket i jorvik =D Inte en dag för tidigt! Sen kanske man får lite mer lust att spela igen? Fast då är nästa porojekt... Sprickorna =( Men jaja.
 
Hade jag gjort fisket i Moorland igår hade jag varit klar idag, men kännde att sömn är viktigare, det är de nu med. Så nu skall jag sova och imorgon är jag äntligen klar med fisket =)

 
 

2013-12-18
12:04:12

Kan man bli ett spöke?!
Ehm, jag vill med vara ett spöke! =O
 

En var betydligt mer ett spöke än den andra.. 


Sen följde jag efter dem, då var de båda borta O.o'
 

2013-12-18
12:00:00

Bildbomb med Spirit <3

Fail.. x)


Ehm, någon som har råkat ut för att hästen är i vägen när man fiskar? xD


Fail.. Igen... x)

...

...


...


...


... så kommer man väl loss, då far man rakt ner i vattnen!...


Och får fastna i en GRANJÄVUL...


Väl loss och lugn igen efter allt krångel möter vi upp gänget och levlar med dem =)


Så fastnar jag igen!...
 
Suck, jag är hopplös xD
 

2013-12-18
11:56:27

Fail x)
Jag och Emma var och sprang runt i Skördebyggden, rätt som det är flyger Emma av bron, rätt ner mot marken. ÖVERLEVER utan "dödligt fall" och blir fast där nere, hur i tusan fick det till? xD 

2013-12-18
11:54:00

Lion <3
Här kommer en bildbomb med Lion som har varit under dagarna <3

Först kommer ett bevis på hur duktig jag är på att fastna!


Lion fick vara med när detta underbara ögonblick skedde <3


Jag & Emma jagade Starshine i brist på annat =) 

2013-12-18
11:51:00

En till ny!
Samtidigt som jag köpte Fire dök en till häst upp i mitt stall, möt Wildlion "Lion", en hjärtehäst verkligen. JÄVLAR vad snygg han är <3
 


 

2013-12-18
11:49:00

Oops, ny häst!
Som om jag inte hade nog med hästar att träna, då flyttade en ny in till mig, Möt WildFire " Fire". Min dräggelhäst <3
Ehm, ja. Helt plötsligt stog man med dubletter, enda skillnaden var att Chaser har svart man och svans. Efter några dagars funderande fick Chaser dock flytta vidare. Köpte han innan den nya fuxen släpptes, räcker med en känner jag! =)
 

2013-12-18
11:47:00

Ute och rastar Wildknight! =)
Fick för mig en dag att Ridda'n skulle få komma ut och damma av sig lite =) Känndes ganska skönt att rida runt på en level 15 häst =)
 

Den dagen hittade jag lite buggar som sagt... =) Typ, en fisk hoppar in i stranden x)
 

Sen tog det tvärstopp på bron i Skördebyggden x)
 

Jag hamnade under sprickan =O eller hur man skall säga x)


Sen fick jag och Ridda'n för oss att stå på en bänk x)


Och sen skulle vi flyga lite =DUnderbara Ridda'n =) Gillar min starthäst! =)
 

2013-12-18
11:41:00

Bild bomb! =)
Har inte varit helt oaktiv på sso om jag skall vara ärlig, varit inne lite då och då, men nu skall det ändras :) 
 
Här får ni en liten bomb från mig! =) Vi börjar med lite event jag lyckades vara med på x)Sammling i VG =) Första gången Lion är med på event =)En del av gruppen. Fick inte alla att vara med på en bild x)<3


Off we go! Lite kul var det när jag insåg att underbara Haley hade samma häst =) Hade inte tänkt på det förut =)


Snyggingarna =)


Väl framme var det dags för picknick =)


...Då kommer starshine och springer igenom grillplatsen =O


...


...


Starshine =D
 

2013-12-18
11:10:00

Uppdatering! :D
Idag är det onsdag och uppdatering på väg. Som vanligt är jag och jobbar när servern öppnar igen! Morr, att jag alltid skall ha EM på onsdagar, och aldrig går det att byta pass heller?! Jaja det är som det är, när jag kommer hem måste jag smita in och se vad som är nytt :)

Vad tror ni kommer då? En tjuvtitt avslöjade ARABERNA <3 Men mer då? Måste vara något mer som kommer, eller hur?! Jaja återstår att se :) Så länge skall jag lägga upp lite nya inlägg och sen jobba :)(Bild från Starstable.com)
 
 
 
 
 

2013-12-08
13:39:20

Min frånvaro...
Jag ber om ursäkt för min frånvaro! Har varit bra mycket i mitt liv, igen! Men snart står jag på fötter igen så jag kan börja vara aktiv i både spelandet och bloggandet. Är inne då och då och spelar nu, men har sällan tid att blogga. 
 
Liten inblick i vad som har hänt:
Flyttade till Hedemora den 1a november, just då var vi tvugna att renovera lägenheten med, jag fick jobba mindre vilket gjorde att jag fick dålig enkonomi. Så klrt känndes det! Jag blev ganska deppig och orkade inget!
 
Jag håller på försöker att reklamera en katt, det har jag hållt på med i säkert 3 månader nu, ganska krävande om jag skall vara ärlig. Min dator fick för sig att gå sönder nu i veckan! kan inte ladda batteriet (den bärbara) och det funkar inte att köra på kabel, och nej inget fel på kabeln! Bara att bråka om den med då....
 
Hunden blev sjuk rätt som det var, Underbara Lima! Vi misstänkte att det var knät på henne, men i slutändan (efter 2 besök och ett till i veckan) så verkar det vara fel på ryggen! Har vi otur måste hon opereras, det är en pålagring på ryggkotorna i ländryggen. Vi får se nästa vecka hur det går! 
 
Mössen börjar bli skruttiga! Miste min äldsa mus i veckan och kännde mig ganska larvig att jag storgrät över henne, hade hon somnat in själv hade det nog inte varit lika svårt, men när jag fick lov att avsluta hennes lidande blev det enormt tugnt. Fröken hade åkt på en enorm tumör! (går extremt fort!). De andra mössen jag fått lov att avsluta lidandet på har jag inte kännt så stor sorg över om jag skall vara ärlig, men Kie, jag grät ganska mysket kan jag säga...
 
Ja det är baar en del av vad som har hänt senaste månaden. Mer kanske ni får veta inom kort...
 
Tack för erat tålamod!
 

En bild på mitt nya tillskott =D Flera tillskott har blivit av och bloggen kommer att uppdateras inom kort hoppas jag :)