Chiara Seabrooke

2013-09-26
19:55:00

Presentation Wildspirit
Namn: Wildspirit
Smeknamn: Spirit / Sippe
Kön: Hingst
Ålder: ca 5år
Ras: Paint häst
Bästa gren: Hoppning
Personlighet: Lugn, arbetsvillig, lydig men en vild själ.
Historia: Spirit kom till mig av en slump, Madness hade blivit stulen, spåren ledde till grannstaden. Där i skogen hittade vi dem, först Spirit och tätt bakom honom stod Madness, som en egen liten flock. Spirit följde med mig och Emma Shortroad så snällt tillbaka. Vi kunde aldrig tro att han skulle kunna vara en vildhäst, han var för lugn. Men tyvärr dök aldrig en ägare upp, vi valde då namnet Wildspirit åt honom, sen fick han bo kvar hos mig. 
 
Spirit har många gånger fått mig att fundera om han är någons älskade häst som har rymt eller om han bara lite på oss direkt. Han reds in utan problem, han visade att han tyckte det var jätte kul att bli riden, extra nöjd är han när vi hoppar. I dressyren gör han allt jag ber om, han gör sitt yttersta hela tiden. Men där emellan kan han visa att han är en VILD själ, han kan öppna boxdörrar, stalldörren osv. Vill han så går det inte att hålla honom instängd, han kan möta en utanför huset en morogn, medan nästa morgon står han så fint så i boxen så. En riktig pajas! 
 
 

 
 
 
 
 

2013-09-26
12:47:00

Emma Shortroad!
Nu är Emma på väg ner till mig <3 Skall hämta henne vid tåget kring 2. Ska bli så kul att se hennes min när hon får denna "överraskning". Sen blir det hennes jobb att få igång mig och blogga riktigt :) 
 
Tack till Evelina Silverknight (kim) för hjälpen <3

2013-09-16
21:02:00

Välkommen till min nya blogg!

Då var vi igång med mina första blogg! 

kommer med tiden få det bättre här så tålamod tack :)